Tuinaanleg
Tuinrenovatie
Voor Arnhem e.o.

Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Peter Wildenbeest is er voor elke tuin in Arnhem en omgeving, groot of klein. De kernactiviteiten betreffen de aanleg en de renovatie van tuinen voor particulieren en bedrijven. En dat alles tegen gunstige tarieven en voorwaarden. Hieronder een overzicht van onze meestvoorkomende diensten.

Aanleg van (sier)bestrating

Aanleg van (sier)bestrating

Bestrating van stoep, terras of oprit is vrijwel bij elk huis nodig. Peter Wildenbeest kan dit compleet voor u regelen inclusief alle materialen zoals stenen, tegels en zand.

Plaatsen van tuinhuisjes

Plaatsen van tuinhuisjes

Wilt u een tuinhuisje? Geen probleem! Wij kunnen deze voor u vakkundig en geheel op maat bouwen, inclusief al het materiaal.

Plaatsen van schuttingen

Plaatsen van schuttingen

Een nieuwe schutting plaatsen is een heel karwei. Laat Peter Wildenbeest dit voor u uitvoeren, want dan weet u zeker dat deze recht en stevig staat en jarenlang mee kan.

Renoveren en inplanten van tuinen

Renoveren en inplanten van tuinen

Als gediplomeerd hovenier kan Peter Wildenbeest uw tuin compleet renoveren en opnieuw inplanten. Alle kennis, technieken en materialen zijn hiervoor in huis en beschikbaar.

Aanleg vijvers

Aanleg vijvers

Een vijver is een echte sfeermaker in de tuin. Peter Wildenbeest kan u precies vertellen welke soorten vijvers er zijn en welke het beste beste past in uw tuin.

Klein grondverzet

Klein grondverzet

Bij de meeste tuinrenovaties is grondverzet noodzakelijk. Met een minikraantje wordt dan bestaande grond weggehaald om bijvoorbeeld plaatst te maken voor een vaste zandlaag voor sierbestrating.

Ik wil ook een nieuwe tuin!

Tarieven

Hoveniersbedrijf Peter Wildenbeest is er voor elke tuin in Arnhem en omgeving, groot of klein. De kernactiviteiten betreffen de aanleg en de renovatie van tuinen voor particulieren en bedrijven. En dat alles tegen gunstige tarieven en voorwaarden.

  • Geen voorrijkosten!
  • Garantie!
  • Gratis en vrijblijvend offerte!

 

Tarieven tuinontwerp en beplantingsplan
Een tuinontwerp is vaak de eerste start voor een nieuwe tuin. Er dient op veel zaken te worden gelet zoals en ligging, de grondsoort, de mate van onderhoud en natuurlijk uw eigen wensen. Het ontwerp is gratis als wij opdracht krijgen voor de aanleg.
Klik hier voor het overzicht van onze tarieven voor tuinontwerp en beplantingsplan

Contact

 

Hoveniersbedrijf Peter Wildenbeest

Waemelslant 144
6931 HP Westervoort

E-mail:     info@peterwildenbeest.nl
Tel. vast: 026 – 844 50 54
Tel. mobiel: 06 – 18 55 86 20

 

Hoveniersbedrijf Peter Wildenbeest levert de tuin die bij u past en waar u jarenlang plezier aan heeft. Voor ons is elke tuin een uitdaging!

Map